Corgi Herplaatsing

Pembrokes


Lizzy

LIZZY, als herplaatser terug, naar Liz gebracht en nu ter adoptie

AUB RECHTSTREEKS REAGEREN BIJ ANIMAL’S FAITH 

Tel:+ 31 (0)43 204 30 12  

Lieve, rustige, zeer sociale dame. 

De eerste 1,5 jaar van haar leven heeft Lizzy als fokteef moeten dienen. De fokker heeft haar daarna op marktplaats gezet en herplaatst bij een gezin. Dit gezin had echter heel andere verwachtingen van Lizzy dan dat Lizzy hen kon bieden. Door de energie die daardoor ontstond ging Lizzy zich veel afzonderen. Hierdoor wilde dit gezin haar niet meer en hebben ze haar weer doorgeplaatst naar de volgende baasjes. Deze mensen hebben van alles geprobeerd om van Lizzy een enthousiaste, blije hond te maken. Lizzy bleef echter afstandelijk en wilde niet veel ondernemen. Omdat deze baasjes niet wisten hoe ze hiermee om moesten gaan en wilde dat Lizzy gelukkig werd, hebben ze ervoor gekozen haar bij ons af te staan. 

Tijdens Lizzy’s eerste dag bij ons keek ze nog een beetje de kat uit de boom. We hebben haar echter meteen lekker meegenomen met de wandelingen, en dat vond ze direct heel leuk. Al snel kwam ze meer uit haar schulp en nu vindt ze het super leuk om samen met de andere asielhonden lange wandelingen te maken. Ondanks dat ze nog behoorlijk wat te zwaar is en nog niet zo’n goede conditie heeft, doet ze alle moeite om de andere asielhonden bij te houden tijdens het wandelen. Ze kan met alle honden heel goed overweg en is super lief naar mensen. 

We zijn voor Lizzy op zoek naar een leuk gezin, die begrijpen dat een stabiele hond geen drukke hond is. Een gezin waarin ze gerespecteerd wordt zoals ze is en waar er niet teveel gekkigheid met haar gedaan wordt. Lekker lange wandelingen en op veel nieuwe plaatsen komen is voor Lizzy vervullend genoeg. Lizzy kan prima geplaatst worden bij andere honden, katten en kinderen. Lizzy heeft baasjes nodig die echt als doel hebben Lizzy een zo gelukkig mogelijk leven te bieden en haar nooit meer willen herplaatsen. 

Geslacht

Teef – gesteriliseerd

Geboortedatum

27/04/2014

Formaat

Klein

Bevelen

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Zindelijk

Ja

Keuring

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Kan mee in de auto

Ja

Kan bij kinderen

Ja

Kan bij honden

Ja

Kan bij katten

Ja

 

 

Bealy is besproken

 

 

Bealy is een gesteriliseerd, 4 jarig teefje. Raszuiver dus met stamboom. 

Zij is een geweldig hondje, zij is lief, gezellig en sportief. Zij luistert goed en is prima opgevoed. Zij gaat super lief om met kinderen en zij heeft een heel fijn karakter. Ook katten zijn geen probleem. Maar…. andere honden wel. Bealy wil graag alle aandacht.

Wat er voor Bealy gezocht wordt zijn mensen met kinderen, die veel tijd en aandacht voor haar hebben en zeker iets, zoals een hondensport met haar willen gaan doen. Liefhebbers die géén andere hond hebben en verstand van en ervaring met het ras, kunnen reageren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willy  is weer beschikbaar   

voor Willykunt u rechtstreeks contact opnemen met Animal’s Faith  06 27401253www.stichtinganimalsfaith.nl

Nerveuze, overcompenserende hond.

Willy is als pup bij zijn vorige baasjes gekomen. Daar kreeg hij al snel veel te veel vrijheid en veel te weinig sturing. Hierdoor heeft Willy zijn energie nooit op de juiste manier leren kanaliseren en zijn angsten nooit kunnen oplossen. Omdat hij steeds banger werd onder de verkeerde sturing ging hij deze angsten overcompenseren en rond de leeftijd van 6 maanden, in de prepuberteit dus, begon hij van de stress te bijten. In het begin corrigeerde hij nog, maar omdat er te weinig aan het gedrag van Willy gedaan werd, liep zijn stress steeds hoger op en ging hij steeds harder bijten. Dit is dan ook de reden dat hij bij ons is afgestaan.

Willy moet nog veel leren en krijgt hier veel training. Omdat hij niet op de juiste manier gesocialiseerd is heeft hij ontzettend veel angsten, die hij allemaal probeert te overcompenseren. Hij heeft een flink aangetast veiligheidsgevoel, waardoor hij het ontzettend spannend vindt als mensen in zijn persoonlijke zone proberen te komen en hij verdedigt deze zone dan ook met hand en tand. Vertrouwen zal bij een nieuw gezin dan ook moeten groeien en kan niet afgedwongen worden.
Wij plaatsen Willy pas wanneer hij wat stabieler. Aangeven dat u interesse in hem heeft kan wel al. 

 Wij zoeken een rustig gezin voor Willy, zonder kinderen. Mensen die Willy echt als een projectje durven te zien en hem met rust en voorzichtigheid een mooie toekomst willen bieden. Willy draagt een rugzakje bij zich en daar moet rekening mee gehouden worden na plaatsing. Uiteraard staan wij 24/7 klaar om hierin te ondersteunen na adoptie.

Welsh Corgi Pembroke

Reu – gecastreerd

08/07/2016

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Nee

Ja

In training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat