Corgi Herplaatsing

Pembrokes


 

 

Bealy

 

 

Bealy is een gesteriliseerd, 4 jarig teefje. Raszuiver dus met stamboom. 

Zij is een geweldig hondje, zij is lief, gezellig en sportief. Zij luistert goed en is prima opgevoed. Zij gaat super lief om met kinderen en zij heeft een heel fijn karakter. Ook katten zijn geen probleem. Maar…. andere honden wel. Bealy wil graag alle aandacht.

Wat er voor Bealy gezocht wordt zijn mensen met kinderen, die veel tijd en aandacht voor haar hebben en zeker iets, zoals een hondensport met haar willen gaan doen. Liefhebbers die géén andere hond hebben en verstand van en ervaring met het ras, kunnen reageren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willy  is weer beschikbaar   

voor Willykunt u rechtstreeks contact opnemen met Animal’s Faith  06 27401253www.stichtinganimalsfaith.nl

Nerveuze, overcompenserende hond.

Willy is als pup bij zijn vorige baasjes gekomen. Daar kreeg hij al snel veel te veel vrijheid en veel te weinig sturing. Hierdoor heeft Willy zijn energie nooit op de juiste manier leren kanaliseren en zijn angsten nooit kunnen oplossen. Omdat hij steeds banger werd onder de verkeerde sturing ging hij deze angsten overcompenseren en rond de leeftijd van 6 maanden, in de prepuberteit dus, begon hij van de stress te bijten. In het begin corrigeerde hij nog, maar omdat er te weinig aan het gedrag van Willy gedaan werd, liep zijn stress steeds hoger op en ging hij steeds harder bijten. Dit is dan ook de reden dat hij bij ons is afgestaan.

Willy moet nog veel leren en krijgt hier veel training. Omdat hij niet op de juiste manier gesocialiseerd is heeft hij ontzettend veel angsten, die hij allemaal probeert te overcompenseren. Hij heeft een flink aangetast veiligheidsgevoel, waardoor hij het ontzettend spannend vindt als mensen in zijn persoonlijke zone proberen te komen en hij verdedigt deze zone dan ook met hand en tand. Vertrouwen zal bij een nieuw gezin dan ook moeten groeien en kan niet afgedwongen worden.
Wij plaatsen Willy pas wanneer hij wat stabieler. Aangeven dat u interesse in hem heeft kan wel al. 

 Wij zoeken een rustig gezin voor Willy, zonder kinderen. Mensen die Willy echt als een projectje durven te zien en hem met rust en voorzichtigheid een mooie toekomst willen bieden. Willy draagt een rugzakje bij zich en daar moet rekening mee gehouden worden na plaatsing. Uiteraard staan wij 24/7 klaar om hierin te ondersteunen na adoptie.

Welsh Corgi Pembroke

Reu – gecastreerd

08/07/2016

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Nee

Ja

In training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat