Corgi Herplaatsing

Pembrokes


Ifor

 

IFOR ZIT IN DE OPVANG, BIJ INTERESSE NEEMT U CONTACT OP MET “ADRIJANA HONDENNEST DE VRIES” 06-19400269 

Ik ben Ifor een raszuivere Welsh Corgi Pembroke van 9 jaar oud en ik zoek een pittig baasje.

Een 2 jaar geleden is mijn baas overleden en die had mij altijd onder de duim. Want ik heb best een pittig karakter zeg maar. Nadat hij kwam te overlijden nam ik de leiding over in huis en moest ik na een bijtincident met een kat naar de opvang. Mijn vrouwtje was bang dat ik ook naar een kindje zou bijten, wat begrijpelijk is want ik wil alles onder controle hebben. Zo konden ze ook niet met mij lopen op straat omdat ik helemaal uit mijn plaat ging bij het zien van andere honden.

Dat uit de plaat gaan doe ik niet meer in de opvang, maar ben ik ook geen roedelhond, want ik wil elke hond op zijn plek zetten. Ik ben absoluut niet onzeker, maar wil de boel gewoon graag regeren. 

Ik zoek dus een baasje zonder kinderen, zonder honden, zonder katten. Waar ik de rest van mijn leven kan verblijven, maar die mij ook aan kan. Naar volwassen mensen heb ik wel meer respect en luister ik ontzettend goed!!! Ik ken ontzettend veel commando’s en loop heel relaxt aan de riem mee nu.

ik ben zindelijk, kan even alleen thuis zijn, allemaal geen probleem. Ook ben ik helemaal gezond en kan ik nog wel wat jaartjes mee.

Ben jij mijn baasje? Wil jij verder me mij het leven door? Bel dan mijn opvangvrouwtje en misschien kunnen we een date regelen 😉  Maar je kunt ook voor meer informatie kijken op hun facebook of site van Hondennest. 

Mijn adoptiekosten bedragen € 150.00, dat is een tegemoetkoming in de gemaakte kosten. Heb mijn prikjes gehad, heb ook zo’n microchip ding in mijn lijf, ben ook nog eens gecastreerd. 

Oh ja ik verblijf in Wildervank.

 

 

 

 

 

Lizzy is besproken

 

 

 

 

 

Deze 4,5 jarige raszuivere Pembroke dame heet Lizzy. Zij is door haar eigenaren gekocht toen zij bijna 1,5 jaar was, bij een fokker die stopte met fokken. 

Toen de eigenaren haar kochten was ze een angstig hondje en was ze op straat vooral heel onderdanig en wat angstig voor andere hondjes. Dit is nu echter enorm verbeterd. Ze is eigenlijk goed met de meeste andere honden, ook al kunnen hele dominante kleine hondjes niet zo goed met haar samen. Zo is er een dominante teckel in de buurt waarnaar ze heeft gehapt.  Met grotere honden gaat het bijna altijd goed. Lizzy speelt wel heel graag met andere hondjes, maar wil het liefste thuis zelf alle aandacht. Ze heeft geen trainingen gehad maar ze loopt goed aan de riem, luistert erg goed. Ze is verder helemaal gezond.

 

Lizzy is een hondje wat veel aandacht wil. Het liefste ligt ze de hele dag bij je voeten. Ze wil heel graag knuffelen en geeft je als dankbaarheid graag een lik. Ze wil wel graag mee op avontuur naar buiten, lekker snuffelen en even een frisse neus, maar ze hoeft geen urenlange wandelingen en als het regent blijft mevrouw liever binnen. Ze is echt een dametje. We zoeken een adres zonder andere honden en katten, waar Lizzy alle aandacht krijgt. Ze kan goed met kinderen overweg, ze geeft likjes en houdt op de juiste momenten gepaste afstand. Ze is totaal niet bezitterig over eten. Maar onze voorkeur gaat er hier ook weer naar uit om geen gezin met jonge kinderen vanwege de beperktere aandacht en tijd. Maar het is dus geen probleem als er kinderen over de vloer komen. Wij hebben helaas niet meer de tijd en aandacht voor en gunnen haar dit van harte op een heel fijn nieuw adres. Wellicht kan naar school gaan voor Lizzy een leuke uitdaging zijn, want het is een pientere dame”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willy  is besproken   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat