Corgi Herplaatsing

Pembrokes


Odin

 

 

Deze prachtige in oktober 4 jaar wordende, gesteriliseerde dame heet Odin, een raszuivere fluffy Welsh Corgi Pembroke, met stamboom.

De eigenaren van Odin zoeken een nieuw thuis voor haar omdat zij momenteel in een roedel zit met 5 andere honden en zij merken dat dit niet werkt, de andere honden, hebben last van haar dominante gedrag. De eigenaren maken zich zorgen om de veiligheid van de roedel en Odin zelf.

Wanneer zij alleen met haar hen is, is zij veel rustiger en vrolijker. Met de kat des huizes kan zij heel goed overweg.

Odin is niet naar school geweest. Maar zij kan diverse bevelen opvolgen, zoals wachten voor haar eten. Zij vindt het leuk om bij mensen te zijn, te wandelen, knuffelen en gekamd te worden. Ook heeft Odin ontzettend veel energie, het zou goed zijn wanneer zij een mogelijkheid zou vinden deze energie kwijt te kunnen raken.

Zij kan goed omgaan met kinderen en bij wandelingen zijn vreemde honden geen probleem. Ook is autorijden geen probleem. Odin schrikt niet van fietsen en blaft niet naar paarden. Je kunt er overal mee komen. 

Eigenlijk is Odin een schatje maar niet in een roedel.

Odin heeft een vlooienallergie, dat wil zeggen dat er goed gezorgd moet worden dat zij vlovrij gehouden moet worden.

Wat wij voor Odin zoeken zijn wat oudere mensen met veel ervaring met het ras die  tijd en energie in haar willen steken, naar school gaan en aan een hondensport willen doen. Zeker niet alleen “een straatje om”. Geen andere honden hebben en haar zeker vlovrij houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat