Corgi Herplaatsing

Corgi-verwanten


Nieuw:Bambi

Bambi is een meisje van 3 jaar, dat uit het dodingstation van Braila in Roemenie komt. Dit hondje heeft het tot nu toe zwaar te verduren gehad in haar leven. Zij heeft veel slaag gekregen maar nu is zij klaar om eindelijk naar een liefdevol thuis te gaan.
Bambi is een enorme knuffel, in het begin is zij een beetje onzeker maar wanneer zij het vertrouwen van het baasje heeft, wil zij de hele dag bij je zijn en loopt zij keurig bij je. Bambi is ook bezig met zindelijkheidstraining en ze gaat al mooi op de puppypads, dus we zijn er bijna. Wandelen aan de lijn doet zij ook super goed.
Natuurlijk is Bambi gesteriliseerd.

Bambi is op een fosteradres in Nederland.

Inlichtingen: Loni Ivens, 0032488203760

 

Omdat er veel mensen geïnteresseerd zijn in een Corgi herplaatser en er gelukkig niet al te veel herplaatsers zijn, wil ik af en toe ook Corgi(mixen) uit het buitenland op de herplaatsingssite zetten. Ik heb een Grieks hondenverleden en dat is iets wat zwaar op mij drukt. Op deze manier hoop ik dat er gfvoor deze stumpers een goed leven in het vooruitzicht ligt.
Voor deze hondjes worden veel kosten gemaakt, dus er zal een vergoeding worden gevraagd. De vrijwilligers werken kosteloos, hun inzet is enorm groot. Zij zijn onbetaalbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat