Corgi Herplaatsing

CardigansEmma en Ollie

Emma en Ollie – worden alléén beiden samen herplaatst. Zitten tijdelijk in de opvang.

De voormalige eigenaresse van Emma en Ollie kon de zorg voor beiden niet meer aan. Ze kampte al jaren met een zware burn-out en ernstige rugklachten. Na bijna twee jaar wikken en wegen heeft ze uiteindelijk toch besloten om Emma en Ollie voor adoptie af te staan omdat ze vindt dat Emma en Ollie een beter leven verdienen. 

Ben je geïnteresseerd? 
Voor meer informatie kun je kijken.
https://m.facebook.com/kfaaf  of  op https://kfaaf.com/ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obi

 

Obi is een 6 jarige Cardigan zonder stamboom en woont van pup af aan in…. Griekenland. Obi heeft een goede eigenaar, die anders dan ik meegemaakt heb, veel om zijn hond geeft. Maar omstandigheden hebben er nu voor gezorgd dat de eigenaar géén tijd genoeg meer heeft veel met Obi te doen, dat wil zeggen nog maar 20 minuten per dag. Dit in tegenstelling tot hiervoor, toen mijnheer nog erg actief was en veel aan sport deed en altijd samen met Obi. 

Je moet een beetje van de laat Griekse geschiedenis weten om te weten wat hier speelt. In de jaren 60 was er ook een grote crisis in Griekenland en zijn er heel veel Grieken vertrokken naar de USA, Canada etc. Deze generatie komt langzaam te overlijden en bij mijnheer is dit ook het geval. Hij heeft naast zijn eigen werk een aantal bedrijven in de USA geërfd. Ook is mijnheer getrouwd en heeft 1 kind, dat is de zorg van de vrouw. Maar toch blijft er voor Obi minder tijd dan voorheen. Met pijn in zijn hart heeft hij besloten dat het beter is voor Obi dat hij een ander adres krijgt waar men meer tijd voor hem heeft. Nu wil mijnheer beslist niet dat Obi in Griekenland een ander adres krijgt en heeft een Nederlandse organisatie ingeschakeld. 

Ik werd gelukkig getipt en ja…. wie is er gemotiveerder dan ik (met mijn Griekse verleden) om een Cardi uit Griekenland te krijgen?!

Obi is een zeer sportieve hond, wil graag werken. Het enige negatieve puntje is dat hij tegen mensen opspringt voor aandacht, dat is met kleine kinderen niet handig.

We zoeken dus voor Obi mensen die sportief aangelegd zijn, veel tijd samen met hem kunnen besteden en ruimte genoeg hebben om hem flink te laten rennen, hij moet zijn ei kwijt kunnen.

Obi kan goed met andere honden en is gek op de eigen katten.

Het is wel zo dat er aan deze organisatie betaald moet worden. Deze kosten zijn voor vervoer, castratie, inentingen, dierenpaspoort etc. 

Deze kosten zijn €350.

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna, Cardigan mix, is herplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat