Corgi Herplaatsing

CardigansObi

 

Het zit de arme lieve Obi niet mee in het leven….

Hallo, ik ben Obi een enthousiaste gecastreerde stoere jongen van 6 jaar oud en ik kwam uit Griekenland. Kwam, want ik woon al een tijdje in Nederland.

Ik vond het in Nederland behoorlijk druk en moest erg wennen. Ik ben een stoere jongen en kan niet zonder mijn ballen, tennisballen, basketballen, eigenlijk alles wat rond is. Ik ben een energieke knul en heb veel beweging nodig. Maar er dient rekening gehouden te worden met mijn lichte HD.

Mijn hondenmaatje, waarmee ik samenwoon is helaas erg ziek (beginnend dementie, wordt doof en blind). Ik snap niet zo goed waarom hij zo snauwt tegen mij en word daar erg onzeker van.

Ik hou van hou van rennen en knuffelen. Ook eten is mijn hobby. Ook ben ik een echte druktemaker en moet wel goed mijn energie kwijt kunnen. Ik zoek een baasje die met mij een cursus gaat volgen en het liefste ook wat sport met mij gaat doen, misschien hoopers? Ook werk ik graag met mijn hersenen, dus denkspelletjes hebben ook mijn voorkeur. Trouwens ben ik kampioen in mijn neus achteraan gaan.

Ik zoek een baasje die mij met liefde behandeld en mij veel knuffels geeft!

Mijn oude baasje is erg lief en vind het erg jammer dat ik hier niet kan blijven.

Poot, Obi

Eigenaren: 

Wij vinden het erg jammer dat het voor Obi zo moet lopen. Wij hebben alle overwegingen gedaan, maar helaas moeten wij een keuze maken voor beide honden. Onze keuze gaat hier naar de hond die op dit moment de meeste zorg nodig heeft. Zodat er weer rust wederkeert. Deze hond (ook een herplaatser) is in zijn jeugd zwaar mishandeld heeft al jaren artrose en beschadigingen aan zijn voorpoten door oude botbreuken. Ook de onzekerheid van Gucci (de oude hond) in 1 klap terug met agressie,

Obi kan niet met katten en ook niet met kleine kinderen. Hij is te lomp bij kleine kinderen. Obi vraagt snel om aandacht en is een echte babbelaar, hij praat graag. En hij vraagt veel om knuffels. Hij heeft al zijn entingen gehad en bezit een paspoort. Wanneer hij een goed thuis gevonden heeft krijgt hij al zijn spulletjes mee.

Obi kent de basiscommando’s en is zindelijk.

Coo:

Obi heeft enige tijd geleden ook op de site gestaan. Ik schreef toen “Obi woont van pup af aan in…. Griekenland. Obi heeft een goede eigenaar, die anders dan ik meegemaakt heb, veel om zijn hond geeft. Maar omstandigheden hebben er nu voor gezorgd dat de eigenaar géén tijd genoeg meer heeft veel met Obi te doen, dat wil zeggen nog maar 20 minuten per dag. Dit in tegenstelling tot hiervoor, toen mijnheer nog erg actief was en veel aan sport deed en altijd samen met Obi. 

Je moet een beetje van de laat Griekse geschiedenis weten om te weten wat hier speelt. In de jaren 60 was er ook een grote crisis in Griekenland en zijn er heel veel Grieken vertrokken naar de USA, Canada etc. Deze generatie komt langzaam te overlijden en bij mijnheer is dit ook het geval. Hij heeft naast zijn eigen werk een aantal bedrijven in de USA geërfd. Ook is mijnheer getrouwd en heeft 1 kind, dat is de zorg van de vrouw. Maar toch blijft er voor Obi minder tijd dan voorheen. Met pijn in zijn hart heeft hij besloten dat het beter is voor Obi dat hij een ander adres krijgt waar men meer tijd voor hem heeft. Nu wil mijnheer beslist niet dat Obi in Griekenland een ander adres krijgt en heeft een Nederlandse organisatie ingeschakeld. 

Ik werd gelukkig getipt en ja…. wie is er gemotiveerder dan ik (met mijn Griekse verleden) om een Cardi uit Griekenland te krijgen?!”

 

 

 

Grey is herplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat