Corgi Herplaatsing

Cardigans 

Vlad

By Courtesey – omdat er weinig herplaatsers zijn, wil ik ook andere honden die hard een thuis nodig hebben, op deze plek een kans geven een thuis te vinden.

Vlad! De allerleukste, allergekste corgi zoekt zijn bijzondere thuis. Vlad is veel van alles in een klein lijf! Vlad is de grootste kindervriend die je kan bedenken, hij vind alles prima! Hij is een bijzondere grote knuffelkont!

Vlad is poepie eigenwijs! Zoals het hoort bij een corgi.

Hij heeft ook een onwijs grote snavel, zoals het hoort bij een corgi, vlad denk dat hij minstens 1,50cm is. pastedGraphic.png.

Vlad kan op zich heel goed met andere honden, maar hij moet wel eerst even heel erg lelijk tegen ze doen, want hij is dan wel gehandicapt hij kan ze makkelijk hebben!! (Zegt hij) ;))

Vlad is ongeveer 6 jaar, hij is gevonden met een volledige verlamming van de achterkant. Hij is toch weer begonnen met lopen en rennen. Vlad is nu een aantal maanden in Nederland. We zijn 3x met hem naar een osteopaat gegaan en zijn rug is nu zo los en vrij als maar kan. Vlad heeft uitval verschijnselen, hij sleept dan door met zijn achterpoten. Daardoor zit er een wond in een van de pootjes en dat is de rede dat vlad in een rolstoeltje moet als hij naar buiten gaat. Binnen gebruikt hij die niet!!

Vlad kan rennen zonder rolstoel en rent gewoon door als het even niet zo gaat als moet. Hij heeft een oersterke wil!!

Vlad is niet incontinent maar heeft wel een zwakkere blaas, bij opwinding raakt hij de controle weleens kwijt en gaat de sproei installatie per ongeluk aan. Dit zou in huis opgelost kunnen worden met een plasbandje.

Vlad zoekt een baasje die verder kijkt dan zijn handicap, iemand die een corgi aankan en met een nodige hoeveelheid humor. Ook iemand die snapt waarom hij in het begin een grote mond heeft tegen andere honden.

Hulp aan Leven

Voor meer info PB

Wendyenbas Van Oosterhout

https://www.faceboek.com/wendyenbas.vanoosterhout

Contactpersoon: Wendy Kas

Email: wendykas@live.com

Telefoonnummer: 0648196000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat