Corgi Herplaatsing

Cardigans


 

Ivy is herplaatst

 

 

Ivy kwam verleden jaar maart als pup van 8 weken bij haar eigenaresse wonen. Zij komt uit een gelegenheidsnestje. Haar baasjes hebben haar gesocialiseerd door haar met zoveel mogelijk situaties vertrouwd te maken. Soms reageerde zij angstig of juist grommend, op advies hebben zij dit gedrag genegeerd. Zij is op puppy cursus geweest en pakte de oefeningen snel op, een kleine slimmerik. Zij is opgegroeid met nog 2 honden en 2 katten. Ivy is een erg levendig hondje wat van lange wandelingen houdt en regelmatig met de uitlaatservice mee gaat. Zij heeft ook ervaring met een pension, waar zij het prima naar haar zin heeft. Ivy is gesteriliseerd.

De eigenaresse schrijft: “Helaas heb ik het gevoel dat zij niet op haar plek is hier. De klik die zij had met onze grote opvanghond is er alleen nog tijdens de wandelingen om samen te rennen. In huis zoekt zij steeds strijd met onze Shitzu reu van 5 jaar en krijgt zij steeds vaker een correctie van onze grote hond. Zij toont steeds meer ongenoegen door te gaan slopen en nog meer strijd aan te gaan met de andere honden”.

Wat wij zoeken voor Ivy is iemand die haar wat bij kan sturen en haar genoeg dingen te doen geeft, zodat zij zich niet hoeft te vervelen (want ik vermoed dat dat het grote probleem is)! Ga met haar naar school, doe een hondensport etc.

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat