Corgi Herplaatsing

Cardigans 

Boogy

 

Dit is Boogy, een niet raszuivere, gecastreerde, lieve Cardi mix reu van 11 jaar die tot groot verdriet van zijn eigenaren een nieuw thuis zoekt.

De eigenaren zijn gescheiden en omdat mevrouw de hele dag werkt, wil zij graag een adres voor Boogy vinden waarin hij niet de hele dag alleen is, dat is voor hem het prettigst. Nu gaat hij regelmatig van de ene oppas naar de andere of naar de opvang.

Geen druk gezin, maar een rustig gezin is voor hem het meest geschikt.. Een andere hond zou, mitst het klikt, geen probleem zijn. Katten en Boogy gaan echt niet samen, zo is gebleken.

Boogy vindt het heerlijk buiten te zijn. Hij is echt lief voor iedereen. Maar kleine kinderen zijn te druk voor hem.

Volgens de dierenarts heeft Boogy artrose. Met een kleine onderhoudsdosis Metacam kan hij er prima oud mee worden. Hij doet het er heel goed op.

In verband met blaassteentjes is er 8 jaar geleden een nieuwe blaasuitgang gemaakt. Dit blijkt wel vaker voor te komen. Hierna heeft hij altijd speciaal voer gehad, Royal Canin Urinary. De eigenaren willen de kosten van voer en medicatie levenslang voor Boogy vergoeden.

Wie geeft deze lieve schat een fijne rustige mand?

 

Pip is herplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma en Ollie zijn op proefplaatsing.

Emma en Ollie – worden alléén beiden samen herplaatst. Zitten tijdelijk in de opvang.

De voormalige eigenaresse van Emma en Ollie kon de zorg voor beiden niet meer aan. Ze kampte al jaren met een zware burn-out en ernstige rugklachten. Na bijna twee jaar wikken en wegen heeft ze uiteindelijk toch besloten om Emma en Ollie voor adoptie af te staan omdat ze vindt dat Emma en Ollie een beter leven verdienen. 

Ben je geïnteresseerd? 
Voor meer informatie kun je kijken.
https://m.facebook.com/kfaaf  of  op https://kfaaf.com/ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obi is herplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna, Cardigan mix, is herplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

wordpress stat